Ajanvaraus

Nuohouksen kiinteistöösi voit varata omaan kalenteriisi sopivana ajankohtana helposti
joko tältä sivulta, tai puhelimitse numerosta 0442300792.

Nettiajanvarauksessa on aikoja hieman rajoitetusti, joten mikäli et löydä itsellesi sopivaa aikaa, niin soitathan, löydän sen sinulle varmasti!

Nettiajanvarauksen käyttö:
-syötä nuohottavan kiinteistön osoite, sekä tulisijojen lukumäärä
(esim. takka, kiuas ja öljylämmitys = 3kpl)
-klikkaa hae nuohousaikaa (avautuvasta karttanäkymästä voit varmistaa, että osoite on oikein)
-valitse kalenterista itsellesi sopiva päivä ja kellonaika, kirjoita halutessasi minulle näkyvät lisätiedot ja vahvista aika

Ajan vahvistus tapahtuu rekisteröitymällä (ensimmäistä kertaa tehdessä) tai käyttäjätunnuksella. Vahvistuksen jälkeen saat välittömästi sähköpostivahvistuksen ja samalla varaus kirjautuu kalenteriini. Pystyt itse myös jälkikäteen muuttamaan, tai perumaan ajan (muutokset tapahduttava viim. 24h ennen, muussa tapauksessa soitathan). Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksenasi myös jatkossa, eikä sitä, tai muita yhteystietojasi käytetä muuhun kuin nuohoukseen liittyvien asioiden hoitoon.

HUOM! Pyrin takaamaan jokaiselle asiakkaalle turvallisen nuohouksen myös koronapandemian aikana, joten noudatan suositusta joko välttää asiakaskontakteja kokonaan (voit olla ulkona, toisessa huoneessa tms.) tai huolehtia vähintään 2m turvavälistä koko nuohouskäynnin ajan. Huomioithan siis ystävällisesti tämän. Varattu aika on mahdollista perua millä tahansa varoitusajalla, mikäli tunnet itsesi sairaaksi. Työskentelen vain terveenä, pesen kädet jokaisen asiakaskäynnin jälkeen, käytän kertakäyttöhanskoja ja hengityssuojainta, sekä huolehdin työvälineiden säännöllisestä desifioinnista.